• Vanaf € 75 gratis verzending
  • Wij bezorgen GRATIS in Assen en omstreken
  • Levertijd 1 á 5 werkdagen
  • Bezorging gaat via PostNL, DHL & Team Majoma
  • Betaling via ideal, paypal, apple pay en creditcard

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden Majoma Creative,


H.p.sickensstraat 32
9421 PM Bovensmilde
0592-420243

Kamer van Koophandel: 04076641
Ingeschreven onder de handelsnaam Majoma Creative

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW 21% en exclusief verzendkosten.

Levering\betaling

Mocht het zo zijn dat er een artikel uitverkocht is krijgt u hier binnen 24 uur bericht van, u kunt dan kijken of er een vergelijkbaar artikel is en anders storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening.
Om te betalen heeft u de volgende mogelijkheden bij ons: Ideal, PayPal, Creditcard en Apple Pay.
Ons streven is om na ontvangst van uw betaalde bestelling de kleding binnen 24 uur te verzenden(m.u.v Zaterdag en zondag).
Bij zelf overmaken wordt het pakket verzonden zodra het bedrag van uw bestelling op onze bankrekening is bijgeschreven.
Een betaling via het factuur: U krijgt van ons een e-mail met daar in het factuur.
u krijgt van ons 1 week de tijd om het factuur te betalen, zien we dat u na 4 dagen niet betaald heeft krijgt u van ons een herinneringsmail.
als de week voorbij is en u heeft niet betaald dan word uw bestelling geannuleerd en worden de producten weer aan de voorraad toegevoegd. 

Ruilen/retourneren

Wilt u iets ruilen?
Neem dan eerst via e-mail contact met ons op.
Majomacreative@outlook.com of info@majomashop.nl
In overleg sturen wij na ontvangst van uw retour het nieuwe artikel of storten het aankoopbedrag per ommegaande terug op uw rekening.( de verzendkosten zijn voor de koper.)

Garantie
U heeft het recht om het artikel terug te sturen.
Binnen 7 dagen na ontvangst kunt u het artikel terug sturen. (M.U.V. ondergoed, sokken, sieraden en piercings) 
Mocht er een gebrek zijn aan het artikel, zullen wij proberen tot een passende oplossing te komen.

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 7 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 7 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, kunt u ons (Majoma Creative, H.p.sickensstraat 32 9421 PM Bovensmilde, info@majomashop.nl of Majomacreative@outlook.com) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.
U kunt ons een e-mail sturen.


Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.
Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
Indien u de volledige bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling of binnen 14 dagen na melding van uw retour terug stuurt ontvangt u het aankoop bedrag inclusief de verzendkosten die u heeft betaald bij aankoop terug.

Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet vervalt het recht op terug betaling van het aankoop bedrag.
U heeft dan de mogelijkheid om na betaling van de verzendkosten de artikelen terug te ontvangen op uw adres.

De kosten voor het terug sturen van de artikelen zijn voor uw eigen rekening(tenzij vooraf anders overeengekomen of als is vastgesteld dat u een verkeerd en/of ondeugdelijk product heeft ontvangen).In dat geval ontvangt u van ons een retour label via uw e-mail
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
- producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne (ondergoed kan alleen terug gestuurd worden met de orgineele label er nog aan) en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
- producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
- audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
- kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement);

Verzending
Wij verzenden met PostNL en DPD
Uw pakket wordt na de verzending vaak de volgende dag bij u aangeboden.
Dit kan natuurlijk altijd een dagje later worden i.v.m drukte bij de bezorgers, wij vragen hiervoor uw begrip.
Mocht het echt langer duren of uw zending is niet meer te volgens via de track en trace code die wij u gegeven hebben, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via info@majomashop.nl  of via 0655877917
Privacy Policy

Majoma vindt de privacy en veiligheid van al haar klanten erg belangrijk en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal van je gegevens nodig.

Majoma gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als je een bestelling plaatst, hebben we jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Indien je ook je telefoonnummer opgeeft zullen wij dit alleen gebruiken om je te informeren over eventuele belangrijke wijzigingen t.b.v. je bestelling.
Om het winkelen bij Majoma zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en nog beter aan jouw wensen voldoen.
Met jou door jou gegeven toestemming gebruiken wij je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je je afmelden via de link onderaan elke mailing.
Wanneer je bij Majoma een account aanmaakt bewaren wij jouw gegevens op een Secure Server. In jouw persoonlijke account slaan we informatie op zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, afleveradres, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Hieronder zie je een uitgebreide versie van onze privacy policy

Majoma, ingeschreven onder de handelsnaam Majoma Creative, H.P.Sickensstraat 32 9421PM Bovensmilde is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: Https://www.majomacreative.nl
H.P.Sickensstraat 32  9421PM Bovensmilde


Persoonsgegevens die wij verwerken:
Majoma verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam – Geslacht – Adresgegevens – Telefoonnummer – E-mailadres – IP-adres – Locatiegegevens – Gegevens over jouw activiteiten op onze website – Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk) – Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@majomashop.nl , dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:
 Majoma verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling voor een snelle verwerking van je order
– Het afhandelen van jou bestelling – Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is mbt je bestelling
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen bij je af te leveren
– Majoma analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– Majoma verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Geautomatiseerde besluitvorming:
Majoma neemt geen op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Majoma) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:
Majoma bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden
Personalia > 7 jaar > Belasting controle
Adres > 7 jaar > Belasting controle
Surf gegevens > enkele maanden > Retargeting

Delen van persoonsgegevens met derden:
Majoma verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Kindermode PASik blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. De gegevens die hierbij uitgewisseld worden, zijn enkel bedoelt voor juist functioneren van onze site en het verwerken van de geplaatste orders. Daarnaast worden de gegevens nergens anders voor toegepast of gebruikt.
Hieronder vallen:

Paypal – betalingprovider
Ideal-betalingprovider
Hensel  – Hosting van domein en database

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:
Majoma gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Majoma gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden voor onder andere retargeting. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:
Cookie:Google Analytics Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet op basis van woonplaats, geslacht, leeftijd, ip, devices en conversie (geen naam en andres)Bewaartermijn:2 jaar

Cookie: Google adwords
Functie: Het meten van aankoopgedrag naar aanleiding van het weergeven/klikken/kopen via google advertenties en google shopping.

Cookie: Many chat
Functie: Direct chatgesprek voeren via de pagina waar je je bevind” of via email later te kunnen beantwoorden.
Bewaartermijn: 90 dagen Cookie:

Facebook pixel
Functie: Het meten van je aankoopgedrag door advertenties via facebook en instagram, het retargeten via advertenties op facebook en instagram op basis van eerder webshop bezoek, eerdere aankopen of aanverwante doelgroep/interessen. Tevens het retargeten middels advertenties via aanverwante sites van facebookberichten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Majoma en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@majomashop.nl . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Majoma wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
Majoma neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@majomashop.nl . Majoma heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:
Wij beveiligen jou gevens oa. middels onderstaande:
– Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
-TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een uitgebreide beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
-DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
-DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (#company_website) naar het hieraan gekoppelde IP-adres (servernaam); het wordt voorzien van een digitale handtekening. Je kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat je omgeleid wordt naar een vals IP-adres.

Als je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met onze klantenservice via

info@majomashop.nl 
majoma creative
H.P.Sickensstraat 32
Kvk 04076641 ingeschreven onder de handelsnaam  Majoma Creative